Weekend Round-Up: alle liefdesperikelen uit Hilly- & Hollywood

Het weekend zit er weer op! Voor sommigen celebrity's en BN'ers was het een fantastisch weekend (tot een huwelijksaanzoe...

Lees ook

Het weekend zit er weer op! Voor sommigen celebrity’s en BN’ers was het een fantastisch weekend (tot een huwelijksaanzoek aan toe), voor anderen stond het weekend vooral in het teken van scheiden. Wij zetten het voor in deze Weekend Round-Up op een rij.

Gerard Joling ten huwelijk gevraagd?

Laten we deze Weekend Round-Up vooral positief beginnen! Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, gisteren schreven we over het feit dat Gerard Joling al dan niet ten huwelijk is gevraagd tijdens zijn vakantie. In de video van Gerard zien we hoe een knappe man een ring om zijn vinger schuift. Hoe zit de vork in de steel? Daar krijgt iedereen als het goed is vandaag meer duidelijkheid over.

Sabia en ‘haar’ Leonard, hoe zit dat nu?

In Duitsland zijn ze er (bijna) van overtuigd dat er meer speelt tussen ‘vrienden’ Sabia Boulahrouz en de felbegeerde bachelor Leonard Freier. We schreven er vrijdag nog over dat de twee het wel heel gezellig hebben samen. Hoe zit het nu? Het ging er nogal heet aan toe in het Duitse kookprogramma Grill den Henssler waarin je de chemie tussen de twee kunt zien. Oordeel zelf…

Kim Feenstra is weer verliefd

Nog meer liefdesgeluk: Kim Feenstra heeft onlangs aan Shownieuws opgebiecht dat ze weer helemaal gelukkig is in de liefde en dat kun je zien! Ze straalt als nooit tevoren voor de camera’s bij de uitreiking van FHM’s Mooiste Vrouw van Nederland 2016. Maar wie haar nieuwe vriend is, houdt ze liever nog even geheim… We houden je Instagram in de gaten, Kim.

Khloé Kardashian wil nu echt scheiden

Het hoge woord is eruit, Khloé Kardashian wil nu echt scheiden van Lamar Odom. Afgelopen donderdag heeft Khloé voor de tweede keer de scheiding aangevraagd en deze keer lijkt ze er echt voor te gaan. De vorige keer duurde het zo lang voordat de papieren werden ondertekend dat de scheiding even van de baan was, maar mede door de grote kinderwens van Khloé lijkt ze nu officieel een eind te maken aan hun huwelijk.

Gert Verhulst over de relatie van Viktor en Marthe…

Gert Verhulst heeft ‘gezucht’ toen zijn zoon Viktor mededeelde dat hij was gevallen voor de nieuwe K3-ster Marthe. Ironisch genoeg is Gert degene die zijn zoon het voorbeeld heeft gegeven. Zo deelde hij niet alleen het bed met Karen van K3, maar ook met Josje. Tja, gelukkig kan hij de humor van deze situatie wel inzien.

Amber Heard ‘meermaals’ mishandeld door Johnny Depp

We eindigen de Weekend Round-Up met een break-up die heel smerig gaat worden. Het huwelijk van Johnny Depp en Amber Heard duurde maar liefst 15 maanden (of mogen we 15 seconden zeggen) voordat Amber besloot om de scheidingspapieren aan te vragen. De reden is serieus: Amber beweert dat Johnny haar meermaals mishandeld heeft en ze verscheen zelfs met een wond op het gezicht bij de rechtbank. In dat geval is het een grote stap dat ze uit de relatie en het huwelijk stapt, maar nu doen niemand minder dan de ex-vrouwen van Johnny hun zegje. Mishandeling? Ze kunnen het zich niet voorstellen. Zij omschrijven hem juist als een zachtaardig persoon. Amber schijnt dit allemaal voor het geld te doen, aldus de advocaat van Johnny. Ai!

Hoewel Johnny niets liever wil dan hun korte huwelijk zo snel mogelijk achter zich laten, vermoeden wij dat dit nog wel even kan duren als Amber achter haar uitspraken blijft staan…

Lees hier de Weekend Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook