Royal BFF’s: prinses Estelle (4) en prinses Leonore (2)

Estelle en Leonore, ook bekend als De Nichtjes van Zweden zijn Royal BFF. En prinses Madeleine, de moeder van Leonore, t...

Estelle en Leonore, ook bekend als De Nichtjes van Zweden zijn Royal BFF. En prinses Madeleine, de moeder van Leonore, trakteerde op schattige nieuwe foto’s van het dynamische duo.

Sinds Leonore met Madeleine en haar vader Chris O’Neill in Londen woont, zien de nichtjes elkaar niet meer zo veel. Dus als ze dan weer eens bij elkaar zijn, zoals bij de doop van Estelle’s broertje prins Oscar, weten ze niet hoe snel ze bij elkaar moeten kruipen. Estelle, dochter van kroonprinses Victoria van Zweden, zal als hertogin van Östergötland ooit koningin van Zweden worden, Leonore krijgt als hertogin van Gotland meer vrijheid om haar eigen weg te bepalen. Geniet even mee van de jongedames Bernadotte!

Royal giechels

© Anna-Lena Ahlström / The Royal Court © Anna-Lena Ahlström / The Royal Court

‘Let’s hug’

© Anna-Lena Ahlström / The Royal Court © Anna-Lena Ahlström / The Royal Court

Close vanaf de eerste dag

© The Royal Court

Victoria en Madeleine hebben als zussen een zeer hechte band en waren er als de kippen bij om ook hun dochters zo’n vriendschap te gunnen. Zo was Leonore in 2014 nog maar enkele dagen oud toen ze al poseerde met nichtje Estelle. Die haar ook toen al enig vond, #lief!

‘Samen keten?’

© HRH Princess Madeleine © HRH Princess Madeleine

Bij de aankondiging van het huwelijk van oom Carl Philip en tante Sofia in 2015 hadden de nichtjes elkaar onmiddellijk gevonden.

Mam ik verveel me Estelle 4

En ook bij de doop van prins Oscar zochten ze elkaar op omdat het hen allebei wat te lang duurde,#helemaalklaarmee!

Laatste nieuws