Oude Facebook berichten vinden doe je zo!

Behoor je tot de generatie die al jarenlang op Facebook zit? Dan heb je in het verleden vast weleens statusupdates gepla...

Lees ook

Behoor je tot de generatie die al jarenlang op Facebook zit? Dan heb je in het verleden vast weleens statusupdates geplaatst waarbij je nu alleen maar *cringe* kunt denken. Toch is oude Facebook berichten vinden nu wel mogelijk! Wij vertellen je hoe het werkt.

Soms herinner je je niet eens meer wat voor zin en onzin je het wereldwijde web opslingert. Vooral als het om socialmediakanalen als Facebook gaat. Heb je zin in een trip down memory lane of wil je als de wiedeweerga ongemakkelijke berichten uit het verleden wissen? Dan kan dat! Oude Facebook berichten vinden is namelijk helemaal niet zo moeilijk.

Stap 1: Ga naar Instellingen (rechts bovenin)

Stap 1 voor het project oude Facebook berichten vinden is door naar Instellingen te gaan. Klik op het pijltje rechts bovenin om Instellingen te vinden.

Stap 2: Klik op kopie downloaden

Je komt op de pagina Algemene accountinstellingen. Hier zie je onder andere je naam en gebruikersnaam. Onderaan de pagina zie je ‘kopie downloaden van je Facebook gegevens’. Klik hierop.

Stap 3: Klik op downloaden

Nu kun je jouw archief downloaden. Daarvoor moet je eerst even je wachtwoord invullen.

Stap 4: Download het archief

Het kan even duren voordat je archief klaar is om gedownload te worden. Je krijgt een mailtje met de directe link naar de kopie van je gegevens.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook