Karl Lagerfeld speelt voor fotograaf ? zie het mooie resultaat!

Karl Lagerfeld is één van de bekendste en iconische modemensen die er is. We kennen hem als hoofddesigner bij modehuizen...

Lees ook

Karl Lagerfeld is één van de bekendste en iconische modemensen die er is. We kennen hem als hoofddesigner bij modehuizen als Chanel en Fendi, maar hij heeft ook zijn eigen label opgezet onder zijn eigen naam. Omdat hij al lang in de mode industrie zit, heeft hij een groot netwerk (ook wel vriendenkring) van bekende modellen opgebouwd. Iedereen wilt met Karl samenwerken.

Zo ook Kendall Jenner. Zij is nu één van de populairste modellen van dit moment en gestrikt door Karl Lagerfeld om voor zijn camera te staan.

Voor V Magazine is de bekende modeontwerper achter de camera gekropen om een mooie fotoserie te schieten met Kendall. Voor deze foto’s liet hij zich inspireren door klassieke Chinese schilderijen in kleurrijke waterverf.

De foto’s zijn erg bijzonder. Een beetje wazig, kleurrijk en Kendall draagt de mooiste outfits van onder andere Armani Privé, Dior, Jean Paul Gaultier en Givenchy.

Hieronder het mooie resultaat!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook