De mooiste vrouw van Nederland is weer verliefd

Het gaat Kim Feenstra voor de wind! Niet alleen is het knappe model uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland door...

Lees ook

Het gaat Kim Feenstra voor de wind! Niet alleen is het knappe model uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland door FHM, maar ze biecht ook nog eens op dat ze weer verliefd is. Na haar huwelijk met dj Michael Mendoza en een fling met voetballer Rodney Ubbergen heeft ze een nieuwe liefde in haar leven. Maar wie is de mysterieuze man?

Zou de mooiste vrouw van Nederland nog vrijgezel zijn? We hebben al een tijdje niets vernomen van Kims liefdesleven, maar wat blijkt? Ze houdt dat liever privé, want om antwoord te geven op de vraag: nee ze is niet meer vrijgezel. Toen de camera’s op haar gericht waren kon ze niet meer haar mond houden. Aan Shownieuws maakte Kim bekend dat ze ‘een nieuwe lief heeft’. Hartstikke leuk voor haar, maar wie is het? Hij doet overduidelijk iets goed, want ze straalt voor de camera! Bekijk de video om erachter te komen wat Kim te zeggen heeft.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook