8 fashionable feiten over prinses Maria-Olympia

Eén van de meest fashionable jonge royals is prinses Maria-Olympia uit Griekenland. Ze is er zeker eentje om in de gaten...

Eén van de meest fashionable jonge royals is prinses Maria-Olympia uit Griekenland. Ze is er zeker eentje om in de gaten te houden als het gaat om mode, want deze 19-jarige royal ziet er altijd tot in de puntjes goed verzorgd uit. Deze 8 feiten wist je vast nog niet van haar.

1. Prinses Maria-Olympia is geboren op 25 juli 1996 in New York als het eerste kind van kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland.

2. Net als haar moeder is ook de jonge Maria geïnteresseerd in mode. Dior, Isabel Marant en Givenchy zijn haar favoriete designermerken.

3. Ze is het enige meisje van Pavlos en Marie-Chantal. Ze heeft nog vier jongere broers: prins Constantine-Alexios, prins Archileas-Andreas, prins Odysseas-Kimon en prins Aristidis-Stavros. Allemaal namen die moeilijk te onthouden zijn (voor ons sowieso!).

4. Toen ze 7 jaar was, hebben haar ouders besloten om Amerika te verruilen voor Londen, zodat Maria dan vaker haar opa en oma, koning Constantine en koningin Anne-Marie, kon bezoeken.

5. Ondanks haar Griekse afkomst zegt ze dat ze helaas geen woord Grieks spreekt. Ze zou het wel graag willen spreken.

6. Tijdens de middelbare schoolperiode heeft de prinses theater, kunstgeschiedenis, vormgeving en fotografie gestudeerd. Haar passie voor mode heeft ervoor gezorgd dat ze stage heeft gelopen bij Dior Couture.

7. In september 2015 is Maria-Olympia terug naar New York gegaan. Dit keer om een studie te volgen.

8. Ze is fan van Instagram. Ze plaatst regelmatig leuke foto’s (ook van haar outfits!) en ze heeft meer dan 72.000 volgers.


Lees ook:

Laatste nieuws