‘Te dikke’ Amy Schumer zet kritische mensen op hun plek

Bekend zijn heeft een keerzijde en dat ondervindt Amy Schumer misschien vaker dan haar collega's die een modellenmaatje...

Lees ook

Bekend zijn heeft een keerzijde en dat ondervindt Amy Schumer misschien vaker dan haar collega’s die een modellenmaatje hebben. Toen ze besloot om een badpakfoto van zichzelf te delen kreeg ze zo’n bak kritiek over zich heen, dat ze er wel iets van moest zeggen. We kunnen alleen maar zeggen, you go Amy!

Laten we allereerst vooropstellen dat we niet goed begrijpen waar de kritiek op het figuur van Amy Schumer vandaan komt. Bekijk de foto maar, daarop zie je toch een gezonde vrouw? Je ziet een vrouw met mooie benen en overall een lichaam dat in proportie is. Amy ziet eruit als een gezonde vrouw met goede vormen. Niets mis mee! Maar sommige ‘haters’, zoals de kritische mensen op het internet genoemd worden, denken daar anders over. Reacties zoals ‘waarom liegen mensen tegen haar door te zeggen dat ze mooi is’ en ‘walvissen horen niet zo dichtbij de kust te komen’ lijken nog de minst negatieve comments die mensen achterlaten onder de foto. Amy wordt verteld dat ze maar eens maaltijden moet overslaan, dat ze te dik is en de vergelijking met een walvis komt ook meer dan eens langs. Om de haters te laten weten dat ze zich moeten schamen heeft Amy het bijschrift onder de foto bewerkt:

Ze schrijft onder andere dat ze zelf vindt dat ze er gezond uitziet. Bovenal is ze gelukkig met haar lichaam en is dat niet enorm belangrijk? Op een sarcastische toon schrijft ze dat ze hoopt dat de haters plezier halen uit het achterlaten van gemene reacties onder een foto van iemand die ze niet eens kennen en dat het hen zo triggert om het te schrijven, omdat ze zelf machteloos en eenzaam zijn. Amy Schumer heeft hiermee zeker wat aangewakkerd, want de lieve en positieve reacties die hierna volgden zijn hartverwarmend om te lezen!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook