Nóg een familielid betrokken bij ruzie André Hazes

De spanningen lopen hoog op in de familie Hazes. André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Noell hebben geen contact met...

Lees ook

De spanningen lopen hoog op in de familie Hazes. André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Noell hebben geen contact met Rachel en Roxeanne, zelfs niet nu Monique in verwachting is van een jongetje. Maar er zijn ook andere familieleden bij betrokken. 

Nathalie, de oudste dochter van André Hazes, verbreekt na jaren de stilte. In weekblad Privé doet zij haar verhaal en geeft ze aan dat ze haar halfbroertje Dré heel graag zou willen zien. Nathalie heeft hem namelijk slechts één keer gezien in 2004, vlak voordat hun vader overleed. “André Jr. zou zo welkom zijn, de deur staat altijd voor hem open,” zegt Nathalie.

Maar André jr. peinst er niet over. Hij slaat de deur keihard dicht voor Nathalie. In weekblad Story laat de zanger weten dat hij absoluut geen behoefte heeft aan contact met nieuwe familieleden. “Er is momenteel in elk geval veel rust en dat vind ik belangrijk. Daarbij wil ik de cirkel van de mensen om mij heen heel klein houden,” zegt de papa to be.

Het ziet er niet naar uit dat de familieruzie op korte termijn wordt opgelost. Vriendin Monique zegt in dit interview dat haar schoonfamilie nog geen contact heeft gezocht sinds het nieuws van de zwangerschap.

Lees ook: Oudste dochter Hazes doet een schandalig boekje open

Laatste nieuws

Zie ook