Nieuwe details over Mattie en Kirstens drama uitgelekt

Mattie Valk maakte begin deze maand bekend dat hij niet de biologische vader is van de veel te vroeg geboren tweeling. E...

Lees ook

Mattie Valk maakte begin deze maand bekend dat hij niet de biologische vader is van de veel te vroeg geboren tweeling. Een grote schok, voor hemzelf maar ook voor heel Nederland. De radio-dj zou zijn vriendin Kirsten uit huis hebben gezet, maar volgens Privé is daar niks van waar. Mattie en Kirsten zouden nog steeds onder één dak wonen!

“Ik woon nog gewoon in mijn eigen huis, zoals je ziet”, vertelde de radio-dj vorige week tegen Weekend. Zijn vriendin Kirsten zou volgens de roddelbladen niet meer in de villa in Hendrik-Ido-Ambacht te wonen. Maar toen Privé polshoogte nam bij Mattie’s huis, bleek er heel iets anders aan de hand te zijn.

Een journalist van Privé belde aan en wie deed daar open? Het was Kirsten! Ze wil niks kwijt aan het roddelblad, maar het is wel duidelijk dat de radio-dj haar in ieder geval niet de deur heeft gewezen zoals eerder gemeld.

Wat de verhouding tussen de twee op dit moment is, is onduidelijk. Zowel Mattie als Kirsten willen er niks over kwijt. Het is een ingewikkelde situatie waardoor het heel logisch is dat ze misschien niet zo goed weten wat ze met de situatie aan moeten. Laten we hopen dat het snel makkelijker wordt, voor iedereen die betrokken is bij dit familiedrama.

Lees ook: Mattie heeft zijn vriendin uit huis gezet

Laatste nieuws

Zie ook