Dit lip- en blushpalette van The Balm Cosmetics is té leuk – kijk maar!

Hoe handig is een palette waarmee je zowel je lippen als wangen kan voorzien van een kleurtje? Dit leuke product van The...

Lees ook

Hoe handig is een palette waarmee je zowel je lippen als wangen kan voorzien van een kleurtje? Dit leuke product van The Balm Cosmetics zorgt daarvoor. Handig en bovendien ziet hij er ook héél leuk uit!

How ‘Bout Them Apples?‘ heet het mooie palette en is vormgegeven met zes ‘appeltjes’ erin. Allemaal hebben ze een verschillende kleur die je dus kunt gebruiken als lipstick voor je lippen of als crème blush voor je wangen. De kleuren variëren van felgekleurd tot ietwat subtieler.

Dit multifunctionele make-up palette is naast dat het handig is, ook nog eens heel leuk vormgegeven. Elke kleur heeft een andere naam en een andere man (zie afbeelding). Extra fijn: er is ook nog een grote spiegel verwerkt in de verpakking, dus je kunt het palette ook meenemen onderweg. Shop ‘m hier voor €34,95.

Je kunt de producten met je vingers aanbrengen op je lippen of gezicht. Als je dat niet fijn vindt, raden wij je aan om het met een lippenkwastje aan te brengen als lipstick en met een Beauty Blender als crème blush.

The Balm € 34,95 via Douglas.nl

 

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook