Backstage bij Man of Style Waylon

Heb jij de nieuwste Beau Monde al in huis? Hierin staat zanger Waylon in onze rubriek 'Man of Style' met een interv...

Lees ook

Heb jij de nieuwste Beau Monde al in huis? Hierin staat zanger Waylon in onze rubriek ‘Man of Style’ met een interview en bijbehorende photoshoot. Benieuwd hoe het er die dag aan toe ging? Bekijk dan hierboven het backstage materiaal en de kleine serenade van de zanger. Hieronder een kleine sneak peek van het interview.

Jouw stijl?

“Tijdloos, kwaliteit, duur.”

Typisch Waylon?

“Een donkere skinny jeans, fijn shirt of blouse erop en een jasje. Ik hou erg van mooie kleding. Ik heb het geluk ? en ik voel me daar bevoorrecht over ? dat het me eindelijk goed gaat in het leven, waardoor ik echt mooie kleding kan kopen.”

Budget?

“Iets moet zijn geld waard zijn, dat staat voorop. Soms zie ik iets waarvan de prijs nergens op staat; Zara verkoopt het voor eentiende van de prijs. Maar als ik een jasje aantrek, in de spiegel kijk en denk: nu ben ik ‘a million dollar man’, al is dat bij een op het eerste oog simpel zwart jasje, dan ben ik verkocht. Loop ik bij m’n favoriete winkel binnen, dan pas ik zoveel tofs dat ik aan het eind van de riedel niet precies weet wat ik kwijt ben. Echt heel gevaarlijk. Soms loop ik met het zweet op mijn voorhoofd de straat weer op. Maar het levert wel stukken op waarover mensen na tien jaar nog zeggen: ‘Wow, wat een cool item!’.”

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?

“Ik ben niet de persoon die zijn leven lang al blij is met zichzelf. Sterker nog, ik vind mijzelf op veel momenten vrij overbodig. Ik probeer vooral neutraal in de spiegel te kijken en geen oordeel over mijzelf te vellen. Dat gezegd hebbende, ik zag laatst een portretje van tien jaar terug. Ik lijk nu jonger! Dat is een goed doel: ik zou voor altijd een jochie willen blijven. Al is het maar in mijn kop.”

Waylon © Hélène Wiesenhaan

Welk liedje zingt Waylon nu?

Waylon zingt in de video het nummer ‘Silver Wings’ van Merle Haggard, een van de favoriete zangers van de zanger. Dit is het origineel. Wat doet hij dat dan goed hè?

Meer Man of Style?

Interview: Nicole Gabriëls, beeld; Hélène Wiesenhaan, video: Sanne Bakker

Laatste nieuws

Zie ook