11 hele briljante zwangerschapsaankondigingen

In het kader van de babyboom in Hilly- en Hollywood, hebben wij 11 hele originele zwangerschapsaankondigingen op een rij...

In het kader van de babyboom in Hilly- en Hollywood, hebben wij 11 hele originele zwangerschapsaankondigingen op een rij gezet. Ter inspiratie, lering en vermaak. Spoiler: nummer 5 is HILARISCH!

1. Hè, hè, eindelijk een meisje…

Als je al vier jongens hebt en je erachter komt dat je vijfde eindelijk een meisje is… De enige manier waarop je dat goed kan vieren, is met héél véél roze.

2. Fergie heeft lol met zichzelf

We zien een collage van kleine Josh Duhamel en een schattige Fergie met alvast een ‘lovely baby bump’. Een grappige knipoog naar ‘My Humps’ van ‘The Black Eyed Peas’. Well done.

Josh & Me & BABY makes three!!! #mylovelybabybump

Een foto die is geplaatst door Fergie (@fergie) op

3. Jenna Malone werd poëtisch

De ‘Hunger Games’ actrice koos voor een gedicht en een engelachtige polaroid. Eigenlijk gewoon echt heel erg mooi gedaan. En haar bijschrift is zeer sterk. We hebben het ‘vrij’ vertaald, maar lees het vooral!

‘Hart tegen hart. Met krachtige vleugels vanuit het oneindige naar de werkelijkheid. Denkend aan woorden van weleer, aan mijn moeder en de vrouw die ze was toen ze mij kreeg. Dé vrouw die ik probeer te evenaren. Mijn diepste wensen geven vorm aan jou. Mijn lichaam draagt mijn droom. Met twee voeten stevig op de grond en een oceaan vol liefde, wil ik met jullie delen: ik draag mijn allergrootste droom.’

4. Als je Amerikaans bent, dan moet je deze grap tóch een keer maken…

Deze zwangerschapsaankondiging is zo heerlijk nonchalant. Van het Italiaanse ‘prego’ naar het Amerikaanse ‘preg-o’. Molto bene.

FYI: Prego is dus echt een bestaand sauzenmerk…

Hahahha yep we’re pregnant

Een foto die is geplaatst door Chanel Smith (@chanelsmith_22) op

5. Zwangerschapsaankondiging? Denk Out of the Box!

Of je even ruimte wilt maken voor je nieuwe broer of zus…

6. Baby, deel 2

Model en actrice Jaime King (Pearl Harbor, Sin City, White Chicks) kondigt de zwangerschap 2.0 aan. En deel 1, James Knight Newman (2), is het er helemaal mee eens.

7. Voor de muziekliefhebbers

Speel je in een band of ben je een groot muziekfan? Bekijk dan deze zwangerschapsaankondiging eens. ‘Met trots presenteren wij onze nieuwe nummer 1: “Child in Time”‘

8. Kelly Rowland ten voeten uit!

Mocht je je afvragen hoe schattig babygympen zijn als je ze naast de sneakers van de pap plaatst? Kelly Rowland bewijst met deze Instagram dat dat verdomd schattig is.

I’ll be stuntin like my daddy…..

Een foto die is geplaatst door kellyrowland (@kellyrowland) op

9. *Pinkt traantje weg*

Als je al enige tijd zwanger probeert te raken en er dan achter komt dat het eindelijk gelukt is… Wauw. Wat ontzettend gaaf voor dit stel. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Prachtig hoe het koppel in beeld brengt welke moeite zij hebben moeten doen om een kind te krijgen.

Mocht je het je afvragen, de blogster van ‘Martinis and Medicine’ is nu 18 weken en ziet er schitterend uit!

10. Alicia Keys en haar Godenzoon

Omdat er geen betere manier is om je huwelijksdag te vieren dan met een zwangerschapsaankondiging als Egyptische moedergodin Isis. De kleine in de buik is inmiddels 1, hij heet Genesis Ali Dean en is de kleine broer van Egypt Daoud Dean (5).

11. Chrissy Teigen: alsof ’t niks is

Chrissy Teigen en hubby John Legend doen alsof ’t de normaalste zaak van de wereld voor hen was. Maar als je het onderschrift leest, blijkt dat niet zo te zijn. Zo makkelijk ging het niet (lees hier). De kleine Luna is nu 5 weken oud en de newly parents zijn apetrots! (En dat zorgt voor te schattige beelden.)

Lees ook:

Bron: Goodhousekeeping.com

Laatste nieuws