Bizar: indringer Buckingham Palace blijkt moordenaar

Dat was even schrikken op Buckingham Palace! Afgelopen woensdag werd het paleis opgeschrikt door een verwarde man van 41...

Dat was even schrikken op Buckingham Palace! Afgelopen woensdag werd het paleis opgeschrikt door een verwarde man van 41. Hij klom zomaar over de drie meter hoge muur. Uiteraard werd de man direct aangehouden, maar schrikken was het wel voor koningin Elizabeth en prins Philip.

© Mary McCartney / Royal Household © Mary McCartney / Royal Household

En wat bleek bij de aanhouding? De man, Dennis Hennesy, is een veroordeelde moordenaar en was echt op zoek naar de Queen. Hij zou bij zijn aanhouding maar blijven vragen ‘of ze thuis was’. Voor de rechter in Londen bekende Dennis echter dat hij alleen de paleistuin wilde ‘bewonderen’. Koningin Elizabeth en haar man prins Philip waren op dat moment in het paleis. Gelukkig voor hen is er niks gebeurd en moet Dennis nu voor vier maanden de gevangenis in wegens het binnendringen van de paleistuinen.

De laatste keer dat iemand illegaal het paleisterrein probeerde binnen te dringen, was in 2013. Een man met een mes probeerde toen door een van de poorten te komen.

Leestip: Binnenkijken bij de Queen in Buckingham Palace. En wist je dat er bij deze royals al vaker is ingebroken?

Bron: Show.nl

Laatste nieuws