VIDEO: Koningin Máxima straalt in Utrecht

Een drukke week voor onze koningin! De dag ervoor gewoon nog in Kopenhagen, donderdagmiddag alweer fris, fruitig en stra...

Lees ook

Een drukke week voor onze koningin! De dag ervoor gewoon nog in Kopenhagen, donderdagmiddag alweer fris, fruitig en stralend in Utrecht. Koningin Máxima was hier vanwege de start van de landelijke activiteitenweek ‘Kansen Krijgen Kansen Pakken‘. Bekijk de video.

Kansen Krijgen Kansen Pakken‘ is een project dat bestaat uit een documentaire drieluik, educatieve clips en landelijke activiteiten. Hiermee wordt getoond hoe jonge mensen met een niet-westerse achtergrond barrières hebben overwonnen en hun kansen hebben gepakt. Máxima sprak op die dag dan ook met een groepje studenten van MBO Utrecht.

Stralend in Natan

De outfit: koningin Máxima deed 030 aan in een zijden japon van Natan, welke we ook zagen bij haar VN-reis naar Bangladesh. De hoed is een ontwerp van Fabienne Delvigne.

Echt lang kon onze koningin alleen niet blijven, want ’s avonds stond het jaarlijkse galadiner met het Corps Diplomatique op de agenda. Dan krijgen Máxima en Willem-Alexander de diplomaten in het Koninklijk Paleis Amsterdam op bezoek (bekijk de beelden van royalty expert Rick Evers hieronder).

Nu ben je vast benieuwd wat onze koningin woensdag in Kopenhagen deed… Máxima was daar bij de vierde editie van de internationale vrouwenconferentie ‘Women Deliver‘. Het is niet voor niets dat onze Máx dé meest invloedrijke persoon van Nederland is.

Laatste nieuws

Zie ook