Zien: de eerste beelden van Mariah’s World

Vergeet Keeping Up With The Kardashians, de enige echte diva is Mariah Carey en dat is absoluut niet iets waar zij zich...

Lees ook

Vergeet Keeping Up With The Kardashians, de enige echte diva is Mariah Carey en dat is absoluut niet iets waar zij zich voor schaamt. Daarom opende ze haar leven voor de kijker en liet ze zich filmen voor haar eigen E!-realityserie: Mariah’s World. Zie hier de eerste beelden!

Mariah Carey heeft zo haar diva-ish eigenaardigheden die haar typisch Mariah maken. Fluoriserend licht? Geen haar op haar hoofd die er dan aan denkt om haar zonnebril af te zetten. Verrassend genoeg beweert Mariah dat eigenlijk niemand haar kent en daar maakt ze met haar gloednieuwe serie Mariah’s World een einde aan. Iedereen mag een kijkje in het leven van de popster nemen en even proeven hoe het is om Mariah te zijn. We zien beelden van Mariah’s tour, maar ook van haar komende huwelijk met de Australische zakenman James Packer. Eén ding is zeker: het sprankelt aan alle kanten zoals je van een diva als Mariah kunt verwachten. Bekijk snel de eerste beelden!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook