Tip: de makkelijkste manier om je haren te krullen

Houd jij iedere ochtend je krultang in de aanslag om krullen bij jezelf te zetten? Dan hebben wij zojuist dé manier voor...

Lees ook

Houd jij iedere ochtend je krultang in de aanslag om krullen bij jezelf te zetten? Dan hebben wij zojuist dé manier voor je gevonden om dit proces in z’n geheel wat simpeler te maken. Geloof ons, de volgende methode moet wel de makkelijkste manier zijn om krullen te maken!

Blogger Tani Garcha experimenteert voor haar werk flink wat af op het gebied van beauty en de video die ze onlangs op Instagram en YouTube plaatste moeten we wel aan je laten zien. Wat blijkt? Als we besluiten om krullen te zetten in ons haar doen we veel te omslachtig. Vaak kiezen we voor de traditionele manier (hallo krultang!), terwijl je blijkbaar ook gewoon met een potlood je haar in de krul kunt krijgen. Wil je een keer geen romantische krul maar juist een krullenbos? Dan heb je naast je potlood alleen nog maar een stijltang nodig om het volgende resultaat te krijgen:

Ben je benieuwd hoe Tani haar haren krult met een potlood en stijltang? Dan raden we je zeker aan om haar tutorial te bekijken:

Al met al een briljante manier om kleine krulletjes te krijgen, of niet?

Meer lezen over krullen:

Laatste nieuws

Zie ook