Zóveel handtassen heeft Queen Elizabeth

Queen Elizabeth staat al haar hele leven in de schijnwerpers. Niet zo gek dat ze is uitgegroeid tot een stijlicoon. Een...

Queen Elizabeth staat al haar hele leven in de schijnwerpers. Niet zo gek dat ze is uitgegroeid tot een stijlicoon. Een stijlicoon die lak heeft aan trends, maar uitsluitend haar eigen regels opvolgt. Haar favoriete accessoire is zonder twijfel haar handtas. Want: denk je aan Queen Elizabeth, dan denk je aan handtassen. 

De handtassen van de Britse koningin zijn inmiddels een begrip. Queen Elizabeth verlaat de deur niet zonder een prachtexemplaar aan haar arm. Door de jaren heen heeft ze een flinke verzameling opgebouwd, in allerlei soorten en maten. De meeste handtassen van de Queen komen van hofleverancier Launer’s of London en kosten rond de 2.015 euro.

Elizabeth houdt van kleine handtassen en kan dus uitsluitend noodzakelijke dingen meenemen. Naar verluidt neemt ze niet meer mee dan een lipstick, vermoedelijk van Clinique, een schone zakdoek, pepermuntjes en een mobieltje dat áltijd op stil staat. Of het om een smartphone gaat is niet bekend.

Maar, hoeveel handtassen heeft de koningin nu eigenlijk? Volgens Hello Magazine is ze in het bezit van bijna 300 handtassen. Gelukkig heeft de Queen daar meer dan genoeg ruimte voor in haar ruime paleis!

Wil je meer weten over Queen Elizabeth en haar handtassen? Lees dan dit artikel

Laatste nieuws