Prins William: “We zijn aan het kijken naar scholen voor prins George”

Prins George wordt over een paar maanden alweer drie jaar. Zijn ouders zijn niet alleen druk met alle fratsen die elke d...

Prins George wordt over een paar maanden alweer drie jaar. Zijn ouders zijn niet alleen druk met alle fratsen die elke driejarige uithaalt, maar ook met het kiezen van de juiste basisschool. Prins William zegt dat hij en zijn vrouw Kate druk bezig zijn met het kijken naar scholen.

William bezocht dinsdag het kankerinstituut The Royal Marsden om een onderzoekscentrum voor borstkanker te openen. De prins sprak met een aantal patiënten en was hierbij erg openhartig. Zo vertelde hij honderduit over zijn grote trots, zijn kinderen. Patiënte Kathryn England onthult dat prins William heeft gezegd dat George en Charlotte behalve lief, ook erg luidruchtig zijn.

Prins George gaat pas in september 2017 naar de basisschool, maar prins William en hertogin Kate zijn alvast aan het kijken naar de perfecte school voor hun zoon. Een school in Norfolk, dichtbij het paleis waar ze wonen, maakt kans, maar een school in Londen is ook een optie.

De kleine prins George is geboren in juli 2013. Dat maakt hem een vroege leerling. Op dit moment gaat het prinsje naar een peuterspeelzaal van Westacre Montessori School Nursery in Norfolk, waar Harry en William ook op gezeten hebben.

Lees ook: je raadt nooit wat prins George en prinses Charlotte als huisdier hebben 

Laatste nieuws