Mattie Valk heeft zijn vriendin uit huis gezet

De ellende houdt niet op voor Mattie Valk. Begin deze maand maakte de dj bekend dat hij niet de biologische vader van de...

Lees ook

De ellende houdt niet op voor Mattie Valk. Begin deze maand maakte de dj bekend dat hij niet de biologische vader van de veel te vroeg geboren tweeling is. Vreselijk nieuws dat heel Nederland op zijn kop heeft gezet. Helaas is de narigheid nog niet achter de rug. 

Mattie heeft zijn vriendin uit huis gezet. Dat meldt Weekend. “Ik woon nog gewoon in mijn eigen huis, zoals je ziet”, zegt Mattie. Dat geldt niet voor zijn (ex) vriendin Kirsten. De radio-dj geeft toe dat zij niet meer samen in één huis wonen.

Maar het meest trieste nieuws gaat over de tweeling. “Ik heb geen idee hoe het met de tweeling is. En daar ga ik verder ook niets over zeggen, want er zijn zoveel partijen bij betrokken dat zwijgen voorlopig het beste is”, zegt Mattie. De radio-dj heeft al ‘voorzichtig afscheid genomen’ van de twee meisjes.

Het is nog niet bekend wanneer Mattie terugkeert op de radio. “Voorlopig zeker nog niet. Ik heb nog wat tijd nodig om de boel te verwerken”, aldus Mattie. Wij wensen hem heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Lees ook: Mattie Valk blijkt niet de biologische vader van zijn tweeling te zijn

Laatste nieuws

Zie ook