Dochter van Antonie Kamerling en Isa Hoes lijkt sprékend op haar vader

De dochter van Isa Hoes en Antonie Kamerling mocht gisteren alweer elf kaarsjes uitblazen. Hiep hiep hoera! Hoewel Isa h...

Lees ook

De dochter van Isa Hoes en Antonie Kamerling mocht gisteren alweer elf kaarsjes uitblazen. Hiep hiep hoera! Hoewel Isa haar kinderen goed uit de publiciteit weet te houden, vond de actrice het toch een mooi moment om een kiekje van haar grote meid te delen. Vlinder lijkt als twee druppels water op haar vader!

Het is alweer bijna zes jaar geleden dat Antonie Kamerling uit het leven stapte. Gelukkig leeft hij voort in zijn kinderen. Dochter Vlinder lijkt sprékend op haar vader! Dat is goed te zien op een foto die Isa deelde ter ere van Vlinders verjaardag.


Vlinder lijkt niet alleen sprekend op haar vader, maar treedt ook in zijn voetsporen. Het meisje heeft namelijk een rol in de nieuwe film van de Club van Sinterklaas gescoord! Vlinder had eigenlijk geen ambitie om actrice te worden, maar is gevraagd voor een kleine rol. Ze vond haar eerste rol best spannend, maar ze blijft nuchter. “Ik had eigenlijk heel weinig tekst dus het was niet zo moeilijk om te leren,” vertelt Vlinder in een interview met RTL.

Isa en Vlinder werken ook samen aan een kinderboek met de naam Engel. Dit boek zal deze zomer in de winkel liggen.

Lees ook: Isa Hoes tatoeëert prachtig eerbetoon aan Antonie Kamerling 

Laatste nieuws

Zie ook