Blake Lively’s babybuik steelt de show in Cannes

Wauw, wat is Blake Lively mooi zwanger. Haar babybuikje steelt dan ook de show op de rode loper in Cannes. En in tegenst...

Wauw, wat is Blake Lively mooi zwanger. Haar babybuikje steelt dan ook de show op de rode loper in Cannes. En in tegenstelling tot Julia Roberts, trok Blake wel gewoon mooie hoge Christian Louboutin sandaaltjes aan. Maar die jurk: G-O-R-G-E-O-U-S!

@blakelively looking breathtaking in her bright turquoise #AtelierVersace gown during day 4 of #Cannes2016 #VersaceCelebrities #blakelively

Een foto die is geplaatst door Festival de Cannes 2016 (@cannesfilmfest2016) op

Blake Lively was wederom een stunning verschijning op de rode loper in Cannes. In een turquoise one-shoulder jurk met hoge split van Atelier Versace betrad zij de red carpet voor de screening van Steven Spielbergs ‘The BFG’ (De GVR).

Blake Lively's babybuik steelt de show in Cannes © BSRagency.com

En dat de actrice trots is op haar lijf, blijkt wel uit de foto’s. De jurk zit als gegoten om haar lichaam, elke curve prachtig omlijnd door de stof van Atelier Versace, zelfs het babybuikje. All eyes on Blake.

Blake Lively's babybuik steelt de show in Cannes © BSRagency.com

Fun fact: de actrice kiest en stijlt altijd haar eigen outfits. “Ik vind het echt gaaf om mezelf mooi te maken,” zei ze tegen USA Today. “Ik heb geen stylist, dus alles wat ik aandoe, komt vanuit mezelf. En ja, soms moet ik daar best wel even over nadenken. Dan zoek je online naar je outfits, contact je de verschillende winkels… Uiteraard wil ik alles ook aanzien, dus ik pas me ongeluk. Maar het is ook zo leuk om te doen.” En dit geldt dus ook voor haar accessoire keuzes:

Blake Lively's babybuik steelt de show in Cannes © BSRagency.com

De juwelen zijn van Lorraine Schwartz. De oorbellen heel subtiel, maar dat handsierraad. Perfect uitgekozen Blake! Haar haar deed La Lively in haar welbekende ‘Serena Van der Woodsen’ paardenstaart. Lekker nonchalant.

Lees ook:

Laatste nieuws