Zo ziet dochter Anna Nicole Smith er nu uit

Kleine meisjes worden groot. De negenjarige Dannielynn lijkt sprekend op haar, inmiddels overleden, mama: seksbom Anna N...

Lees ook

Kleine meisjes worden groot. De negenjarige Dannielynn lijkt sprekend op haar, inmiddels overleden, mama: seksbom Anna Nicole Smith. 

Anna Nicole Smith was een Amerikaans model en actrice die in 1993 tot Playmate van het jaar werd gekozen door Playboy. Anna kreeg een zoon, Daniel, met haar eerste man Billy Wayne Smith. Daniel overleed echter op twintigjarige leeftijd aan een combinatie van methadon en antidepressiva. Drie dagen voor zijn overlijden kreeg Anna haar dochter Dannielynn, maar het meisje was een jaar later haar moeder kwijt. Anna Nicole Smith overleed op 8 februari 2007 op 39-jarige leeftijd, ook aan een overdosis medicijnen. Ze werd begraven op de Bahama’s, naast haar overleden zoon.

Zo ziet dochter Anna Nicole Smith er nu uit Anna Nicole Smith © Getty Images

Drie mogelijke vaders

Een ontzettend tragisch verhaal. En alsof het nog niet erg genoeg was voor Dannielynn, was het lange tijd onduidelijk wie nu haar vader was. De mogelijke vaders waren: advocaat Howard K. Stern, prins Frédéric Prinz von Anhalt en de fotograaf Larry Birkhead. Laatstgenoemde bleek uiteindelijk, na een DNA-test, haar vader te zijn. En die zorgt gelukkig goed voor Dannielynn. Hij nam haar onlangs mee naar de beroemde paardenrace Kentucky Derby en Dannielynn stond volop in de spotlights. Een model in wording!

Dannielynn Dannielynn © Getty Images

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws

Zie ook