Babygeluk: nieuwe foto’s van prinsje Alexander

Als trotse nieuwe ouders willen prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden niets lever dan hun babygeluk delen. Daaro...

Als trotse nieuwe ouders willen prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden niets lever dan hun babygeluk delen. Daarom hebben ze deze heerlijke nieuwe foto’s van prinsje Alexander vrijgegeven.

“Hiermee willen we iedereen bedanken voor alle felicitaties met de betrekking tot de geboorte van onze zoon, prins Alexander,” aldus het prinselijk paar. “We waarderen uw vriendelijkheid en goede wensen enorm.”

Lente vol babygeluk

© Kungehuset.se © Kungehuset.se

Carl Philip en Sofia poseerden in de tuin van het koninklijk paleis en in hun nabijgelegen huidige woning. Ze wonen tijdelijk bij het paleis, in afwachting van de renovatie van hun droomhuis. Prinsje Alexander is nu bijna vier weken oud en scheelt maar enkele weken met het andere Bernadotje, prins Oscar, de zoon van kroonprinses Victoria en prins Daniel. In het familieportret is ook hun dierbare Border Terrier Siri opgenomen. Siri was een cadeautje van Carl Philip aan Sofia toen ze gingen samenwonen. Dit harige kind vergezelt hen overal en wordt intens bemind door haar baasjes.

Sofia straalt als vanouds

© Kungehuset.se © Kungehuset.se

Sofia heeft inmiddels alweer haar eerste verplichtingen als prinses achter de rug, waar we uit kunnen opmaken dat ze zich prima voelt en geen behoefte heeft aan een verlof in retraite. Ze was aanwezig bij enkele feestelijkheden rond de 70ste verjaardag van haar schoonvader, koning Carl Gustaf. En maakte ook haar opwachting bij het inkomend staatsbezoek van Chili.

Carl Philip: trotse vader

© Kungehuset.se © Kungehuset.se

Carl Philip is overduidelijk een heel trotse vader, maar dat was eigenlijk al duidelijk toen hij verhit en opgewonden rechtstreeks uit de kraamkamer een persconferentie gaf. Hij lijkt inmiddels een stuk rustiger onder zijn nieuwe rol.

Laatste nieuws