Prins George stelt Prins Harry vragen over zijn gedrag

Prins Harry is niet alleen buiten de paleisdeuren de meest grappige prins van het stel, ook thuis kan hij er wat van. St...

Prins Harry is niet alleen buiten de paleisdeuren de meest grappige prins van het stel, ook thuis kan hij er wat van. Sterker nog, prins George ? nog maar twee jaar oud ? vond het zelfs raar om de serieuze kant van zijn oom te zien. Zo raar dat hij er vragen over stelde.

De kleine prins George is dan misschien nog maar twee jaar oud, dat weerhoudt hem er niet van om een kritische vraag aan zijn oom te stellen. Harry is normaal in voor een dolletje, maar toen Barack en Michelle Obama op bezoek kwamen gedroeg hij zich zoals het hoorde. Netjes en gepast zoals een prins betaamt. George daarentegen vond dat serieuze gedrag maar gek. Toen Harry prins William en hertogin Kate vergezelde tijdens het bezoek van de Obama’s vroeg George zich af waarom Harry zo stil was.

The Duchess and Prince Harry chat with the First Lady before dinner at Kensington Palace

Een foto die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Michelle vertelt later dat het prinsje aan zijn oom vroeg: “Uncle Harry, why are you so quiet?”. Dat werkte natuurlijk op de lachspieren van iedereen die aanwezig was. Harry had een goede reden om zich netjes te gedragen: je krijgt niet iedere dag de Amerikaanse First Family over de vloer. Normaal gesproken dolt hij met George, maar tijdens de avond met de Amerikanen was daar geen tijd voor. Hoewel George dat niet begreep, was hij het waarschijnlijk allang vergeten. Hij had immers cadeautjes gekregen van de Obama’s én het was bedtijd.

Laatste nieuws