Wauw: prinses Charlene ziet er prachtig uit in een wetsuit

Met een succesvolle zwemcarrière achter de rug weet iedereen dat prinses Charlene van Monaco een heuse waterrat is. Een...

Met een succesvolle zwemcarrière achter de rug weet iedereen dat prinses Charlene van Monaco een heuse waterrat is. Een royal waterrat, zouden we moeten zeggen. En wist je dat ze in een wetsuit nog steeds helemaal in haar element is?

We vragen ons af of Hare Doorluchtige Hoogheid nog veel ruimte in haar agenda overhoudt om te zwemmen, maar voor de Princess Charlene of Monaco Foundation maakt ze in ieder geval wél tijd. In een wetsuit viert ze de lancering de Amerikaanse tak van haar stichting in Los Angeles en je zou niet zeggen dat Charlene bevallen is van een tweeling. Ziet ze er niet prachtig uit terwijl ze haar foundation promoot?

prinses charlene © Mike Windle/Getty Images for Palais Princier de Monaco

De stichting is in het leven geroepen om veiligheid in het water en sportiviteit te bevorderen, wat goed aansluit bij de achtergrond van Charlene. Uiteraard komt prinses Charlene bij de lancering ook nog even aan het woord. “Over de hele wereld verdrinken er jaarlijks duizenden onschuldige mensen. Ik ben vandaag hier om met jullie te delen hoeveel levens we redden en hoeveel levens we kunnen redden door gewoonweg trainers te trainen en door te focussen op één persoon, één familie en één gemeenschap.” Charlene is al jaren bezig om kansarme kinderen basis watertechnieken aan te leren en ze is ervan overtuigd dat simpele ideeën het meeste effect hebben.

Charlene dook zelf ook nog even het water in!

prinses charlene © Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Palais Princier de Monaco

Laatste nieuws