Royal Round-Up: dit deden de royals deze week

De royals des (buiten)lands hadden het afgelopen week weer hartstikke druk. Van de royals die Moederdag vierden tot Máxi...

Lees ook

De royals des (buiten)lands hadden het afgelopen week weer hartstikke druk. Van de royals die Moederdag vierden tot Máxima die zich uitlaat over het Songfestival… Hierbij een overzicht in de Royal Round-Up!

Wat vindt Máxima van Douwe Bob?

Geen Royal Round-Up zonder onze Máxima. Shownieuws was erg nieuwsgierig wat de koningin vond van het Songfestival. We hoopten allemaal op het antwoord dat ze Douwe Bob hartstikke goed vond, maar wat blijkt? Ze heeft het Songfestival helemaal niet gekeken! Helaas was Máxima aan het werk. Hopelijk zit ze wel klaar voor de finale.

De royals vierden massaal Moederdag

Afgelopen zondag stond voor veel royals in het teken van Moederdag. De royal moeders werden stuk voor stuk in het zonnetje gezet en zelf vertelden ze ook hoeveel hun kinderen voor hen betekenen. Lees hier alle lieve woorden en kom erachter hoe koningin Rania haar dochter noemt!

royal round-up © Queen Rania of Jordan / Facebook

De eerste foto van prinses Gloria Irene

Vrolijk nieuws, maandag 9 mei zijn prins Jaime en prinses Viktória Bourbon de Parme ouders geworden van Gloria Irene. Het wachten was natuurlijk op de eerste foto’s van de pasgeboren prinses en gelukkig volgden die kiekjes al snel. Is ze niet zoet?!

Prins Harry wil meer privacy hebben

Het leven als veelbesproken prins is niet altijd even makkelijk voor Harry. Vooral de Britse roddelpers kan er wat van en tegen BBC vertelt hij hoe hij er écht over denkt. ‘Iedereen heeft recht op privacy. Ik heb mezelf voorgenomen dat ik ervoor ga zorgen dat er meer privacy komt in mijn (privé)leven. Je hoeft niet elke detail van mijn privé leven te weten. Ik hoop dat mensen dat zullen respecteren.’ Lees hier meer details.

Pippa Middleton trekt in bij haar steenrijke vriend

Over Pippa Middleton hoeven we ons de komende tijd niet druk te maken! Deze week werd bekend dat ze intrekt bij haar steenrijke vriend James Matthews. Haar vakantie naar Corsica – in privéjet! – was het perfecte moment om haar spullen naar zijn stulpje van 21,5 miljoen euro te brengen. Kon ze daarna mooi meteen met hem mee naar huis.

royal round-up pippa middleton © Daily Mail

Kroonprinses Victoria is weer super slank

Doe het haar maar eens na: twee maanden na de bevalling is de Zweedse kroonprinses Victoria weer strak als voorheen. Na de geboorte van de kleine Oscar ziet ze er hartstikke goed uit. Ready for summer, Victoria?

Lees hier de Royal Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook