Hierdoor houden we nóg meer van Prins Harry!

Prins Harry bracht afgelopen dinsdag een bezoekje aan Disney World in Orlando, Florida. Daar vonden namelijk de Invictus...

Prins Harry bracht afgelopen dinsdag een bezoekje aan Disney World in Orlando, Florida. Daar vonden namelijk de Invictus Games plaats en Harry moedigde iedereen aan. Zoals een echte organisator ook hoort te doen.

De Invictus Games is een sportcompetitie die wordt georganiseerd voor militairen die tijdens hun dienst gewond zijn geraakt. Het evenement is op initiatief van de Britse prins georganiseerd en daarom is hij er ieder jaar bij. Zo ook dit jaar en daar zijn wat mooie foto’s van gemaakt! Over de Invictus Games zegt hij: ‘Ik ben ervan overtuigd dat de Invictus Games op lange termijn een positieve invloed hebben op het welzijn van hen die hun land zo dapper dienden.’

En natuurlijk had prins Harry nog wat tijd over om Disney World zelf te bezoeken. Eerder gaf hij in interviews aan dat hij een warm gevoel bij het pretpark heeft. Zijn moeder, prinses Diana, nam hem altijd mee naar het park. Hierover zegt hij: ‘Het is één van de fijnste herinneringen die ik heb, naar Disney World gaan met m’n moeder’.

Terug naar de Invictus Games: Harry genoot er duidelijk van. Hij lacht, schreeuwt en knuffelt met de spelers. How adorable?!

En deze foto van Harry met halfnaakte mannen moet je eigenlijk ook even bekijken (nee, dat is niet dezelfde als hieronder).

Prins Harry © Chris Jackson/Getty Images

Prins Harry © Chris Jackson/Getty Images

Prins Harry © Chris Jackson/Getty Images

Prins Harry © Gustavo Caballero/Getty Images

Laatste nieuws