Deze nieuwe WhatsApp functie maakt je leven zoveel makkelijker

Het is niet meer voor te stellen dat we vroeger een sms van maximaal 160 tekens stuurden. Met de komst van WhatsApp kunn...

Lees ook

Het is niet meer voor te stellen dat we vroeger een sms van maximaal 160 tekens stuurden. Met de komst van WhatsApp kunnen we eindeloos veel berichten sturen. Maar al dat appen zorgt wel voor pijnlijke duimen. Nu niet meer! WhatsApp heeft namelijk een app voor de computer gelanceerd. 

Vanaf nu kun je ook appen vanaf je computer! Super handig voor als je lappen tekst moet typen of goed in de gaten wilt houden of je nieuwe berichten binnenkrijgt. Vorig jaar was er al en desktopversie van WhatsApp beschikbaar, maar er is nu ook een officiële desktop-app!

Het grote voordeel is dat de app veel beter werkt dan de desktopversie. Zo verliest de website geregeld zijn verbinding met WhatsApp en kun je dus even geen berichten meer versturen. Dat is nu dus niet meer zo! De app is veel stabieler en bovendien is het veel makkelijker om documenten te bekijken.

Wil je de desktop-app proberen? Download de app voor jouw computer (Windows of Mac) op whatsapp.com/download, scan de QR-code om je telefoon te koppelen aan de app, en berichten sturen is vanaf nu een heel stuk makkelijker!

Lees ook: Zo eenvoudig is die nieuwe WhatsApp functie

Laatste nieuws

Zie ook