Koningin Máxima spreekt op de klimaatconferentie

Koningin Máxima staat bekend om haar liefdadigheidswerk en inzet om de wereld te verbeteren. Ze werd daarom ook niet voo...

Koningin Máxima staat bekend om haar liefdadigheidswerk en inzet om de wereld te verbeteren. Ze werd daarom ook niet voor niets genomineerd door het Amerikaanse Time Magazine als één van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Afgelopen woensdag liet onze koningin zich weer van haar goede kant zien.

In het World Trade Center te Rotterdam sprak koningin Máxima op de klimaatconferentie Adaptions Futures 2016. In haar toesprak gaf ze onder andere het belang aan van goede financiële diensten voor mensen die zijn getroffen door een natuurramp.

Vertegenwoordigers uit meer dan honderd landen doen mee aan de klimaatconferentie. Samen maken zij zich sterk voor wereldwijde aanpassingen voor een beter klimaat in de toekomst.

En wat ziet Máxima er weer prachtig uit, kijk zelf maar in de video hierboven. Gehuld in een oranje jurk, straalt ze nationale trots uit. Daarover draagt ze een beige cape, licht oranje schoentjes en een bijpassende handtas.

Meer royalty-nieuws?

Laatste nieuws