Binnenkijken in de miljoenenvilla van Reinout en Danielle Oerlemans

Reinout en Danielle Oerlemans hebben een goed leven opgebouwd in Los Angeles. Dat is wel duidelijk als je hun gigantisch...

Lees ook

Reinout en Danielle Oerlemans hebben een goed leven opgebouwd in Los Angeles. Dat is wel duidelijk als je hun gigantische villa ziet. Toch zijn de Oerlemansjes toe aan iets nieuws en hebben ze hun huis te koop gezet. Voor ons een mooie kans om binnen te kijken in de jaloersmakende villa!

Reinout en Danielle gaan verhuizen. Ze hebben hun huis in Los Angels te koop gezet. De familie Oerlemans woont er sinds 2014. Volgens bekendeburen.nl moet het stulpje ruim 18 miljoen dollar opleveren. Een behoorlijk prijskaartje, maar dan heb je ook wat.

Ve villa is gevestigd in de heuvels van Hollywood. Aan kamers geen gebrek, de villa telt vijf slaapkamers en zes badkamers. De Oerlemansjes hebben geen abonnement op de sportschool nodig, er is ‘gewoon’ een fitnessruimte in huis. Ook heeft de woning een biljartkamer, bioscoop en zwembad.  Om nog maar te zwijgen over het adembenemende uitzicht!

Ook leuk om te lezen: Binnenkijken bij Wesley en Yolanthe

Laatste nieuws

Zie ook