Trouble in paradise? Orlando Bloom wel erg cosy gespot met ex Selena Gomez

Nog geen week geleden stond Orlando Bloom nog gezellig te feesten met z'n vriendin Katy Perry bij het MET gala. En ze dr...

Lees ook

Nog geen week geleden stond Orlando Bloom nog gezellig te feesten met z’n vriendin Katy Perry bij het MET gala. En ze droegen matching Tamagotchi, als dat geen liefde is… Toch? Na het zien van deze beelden lijkt het erop of Orlando het e.e.a uit te leggen heeft aan Katy… Zie video hierboven.

Orlando werd afgelopen vrijdagnacht wel erg cosy gefotografeerd met ex Selena Gomez in een nachtclub in Las Vegas. Op de foto’s hebben de twee het wel erg gezellig:

#selenagomez and #orlandobloom were spotted all over each other this past weekend at a club in Vegas?

Een foto die is geplaatst door ??Follow @15secondsofD1Y?? (@15secondsofpop) op

Orlando (39) zou de 23-jarige Selena vergezeld hebben in het Mandalay Bay Hotel en in de Casino’s Light Nichtclub voor een after-party. Selena was in Vegas voor de opening van haar Revival Tour. En Orlando was daar toevallig in de buurt voor een bachelor party. En tja, als je dan toch los gaat, dan ook maar even party crashen bij ex Selena. Die er overigens wel heel mooi uit zag in haar metallic jurk van Galvan (€1.491,03 ).

After my first show in Vegas. @alfredoflores ??

Een foto die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op

De foto’s laten weinig aan de verbeelding over. Maar: bronnen bevestigen aan TMZ dat Selena Gomez alleen naar haar hotel is gegaan. Orlando en Selena zouden ‘absolutely just friends’ zijn. Let’s hope so…

Want wij zijn #TeamKaty

Katy Perry en Orlando Bloom © Kevin Mazur/Getty Images

Bekijk alle foto’s op Daily Mail.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook