Ryan Gosling en Eva Mendes kregen in het geheim een tweede kindje!

Nog meer baby nieuws in celebrity-land! Eva Mendes en Ryan Gosling hebben in het geheim een tweede dochter gekregen. Hun...

Lees ook

Nog meer baby nieuws in celebrity-land! Eva Mendes en Ryan Gosling hebben in het geheim een tweede dochter gekregen. Hun eerste dochter is in september 2014 geboren en nu zijn de twee trotse ouders geworden van een tweede dochter die 29 april ter wereld is gekomen.

Amanda Lee Gosling heet de kleine spruit en ze zou vernoemd zijn naar de oma van Eva Mendes. Amanda is het kleine zusje van Esmeralda Amada Gosling. Eva en Ryan hebben de zwangerschap lang geheim weten te houden. 2 weken voordat Eva beviel gingen er pas roddels dat Miss Mendes zwanger zou zijn en op 29 april was het dan eindelijk zo ver.

Eva en Ryan hebben elkaar ontmoet op de set van de film The Place Beyonce The Pines en zijn vanaf september 2011 samen. In een interview met Hello! magazine vertelt Ryan over Eva en zijn eerste dochter Esmeralda: ‘Ik ben nu met de persoon met wie ik wil zijn. Samen zijn we erg gelukkig dat we een mooie en gezonde dochter hebben, ze is een engeltje. De rol als vader gaat me redelijk goed af. Ik wil er graag voor mijn dochter zijn, daar word ik blij van. Het vaderschap is eigenlijk geen ‘rocket science‘, ik kan het aan.’

Wist je dat Ryan Gosling binnenkort te zien is in een nieuwe film The Nice Guys? Kaarten voor die film kun je hier winnen!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook