Dolly Parton trouwt opnieuw en gaat voor GROOTS feest

Echte liefde bestaat wél in Hollywood. De beroemde Amerikaanse zangeres Dolly Parton (70) gaat namelijk voor de tweede k...

Lees ook

Echte liefde bestaat wél in Hollywood. De beroemde Amerikaanse zangeres Dolly Parton (70) gaat namelijk voor de tweede keer trouwen met haar man Carl Dean (73). Het koppel is sinds 1966 getrouwd. 

50 jaar getrouwd! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Volgens ‘People’ willen Dolly en Carl zichzelf het grootse huwelijk cadeau geven dat ze nooit gehad hebben. Dolly vertelt enthousiast het volgende:

Ik draag een prachtige trouwjurk, want ik had geen grote, lange jurk toen ik voor het eerste keer trouwde. En Carl gaat in pak. We gaan super veel foto’s maken!

Dolly in shock

Toen het koppel voor de eerste keer trouwde, was alleen Dolly’s moeder aanwezig als getuige. Carl is eigenlijk een persoon die erg op zijn privé is gesteld en het liefst uit de schijnwerpers blijft, terwijl hij zijn beroemde vrouw steunt. Maar voor deze bruiloft maakt hij een uitzondering. Dolly zegt dan ook dat ze in shock was dat hij toestemde.

Trouwfoto’s te koop

En om het verhaal nog mooier te maken: Dolly gaat haar trouwfoto’s verkopen en geeft de opbrengsten ervan aan haar liefdadigheidsinstelling ‘Imagination Library’. Door de geweldige jurk die Dolly sowieso gaat dragen, zullen de foto’s veel geld opbrengen. Hopelijk mogen wij ze dan eerst nog zien. Can’t wait!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws

Zie ook