Schattige Mia Tindall steelt de show bij Horse Trials

Op haar T-shirtje stond 'I'm Super Cute!' en daar was geen woord van gelogen. Schattige Mia (2), dochter van Mike Tindal...

Lees ook

Op haar T-shirtje stond ‘I’m Super Cute!’ en daar was geen woord van gelogen. Schattige Mia (2), dochter van Mike Tindall en Zara Phillips (de kleindochter van de Queen) was het stralend middelpunt van de Badminton Horse Trials.

Mia’s moeder Zara (34) is met de springwedstrijd weer een stapje dichterbij deelname aan de Olympische Spelen gekomen. Maar Mia had toch aanzienlijk meer interesse voor keten en haar vader druk bezig houden, dan haar moeder te zien paardrijden.

Prinses is trotse oma

Mike Tindall en Mia 4
Prinses Anne, de enige dochter van de Queen, keek toe hoe haar dochter reed. Zelfs Hare Statigheid was vertederd door haar jongste kleindochter, maar had ook veel aandacht voor de andere twee. Haar zoon Peter Phillips was aanwezig om zijn zus aan te moedigen met zijn gezin, vrouw Autumn en dochters Savannah (5) en Isla (4).

Zara gaat voor Rio

Mike Tindall en Mia 2
Zara reed op High Kingdom en werd 24ste. Bij gebrek aan paardenkennis weten we niet of dit goed of slecht is, maar de tantes van de Daily Mail bezweren ons dat ze nog altijd kans maakt om deze zomer in Rio uit te komen op de Olympische Spelen met Team Britain. Begin juli wordt bekendgemaakt wie de selectie heeft gehaald.

Mia gaat vooral voor keten

Mike Tindall en Mia 1
Qua energie kan Mia zich meten aan prins George. Hollen, kopje duikelen, opdrukken, gieren van het lachen – ze had dikke pret. Al moest Mike wel opletten, want zijn watervlugge dochter was zo weg. Uiteindelijk hield hij haar maar gewoon op de arm ? wat volgens hem ‘altijd de beste plek is’.

Mike Tindall en Mia 3

Laatste nieuws

Zie ook