Zweedse prinses Estelle steelt op hilarische wijze de show

Afgelopen week was een belangrijke week voor Zweden, want koning Carl Gustaf vierde zijn 70e verjaardag. Eigenlijk zou d...

Afgelopen week was een belangrijke week voor Zweden, want koning Carl Gustaf vierde zijn 70e verjaardag. Eigenlijk zou de koning zelf in de spotlight moeten staan, maar de 4-jarige prinses Estelle besloot om zelf het middelpunt van de aandacht te worden.

Estelle pakte tijdens het feest van haar opa zo nu en dan haar momentjes, maar vooral toen er handjes geschud werden liet ze eens zien wat voor karakter ze heeft. Ze is misschien dan nog maar 4 jaar, verlegen is ze in ieder geval niet! Toen de bisschop prinses Victoria de hand wilde schudden was Estelle namelijk even ontdaan. Hallo, zij had toch eerder haar hand uitgestoken? Waarom schudde hij haar hand niet? Victoria gaf haar gelijk en wees de bisschop erop dat de kleine prinses eerst een handje wilde. Een diva in de dop kunnen we prinses Estelle dus zeker noemen, maar op zo’n prinsesje kun je toch niet boos worden?

Lees ook:

Laatste nieuws