Royal Round-Up: dit deden de royals deze week

De royals des (buiten)lands hadden het afgelopen week weer hartstikke druk. Van prinses Isabella die samen met haar vade...

De royals des (buiten)lands hadden het afgelopen week weer hartstikke druk. Van prinses Isabella die samen met haar vader naar Adele ging tot de veelbesproken outfits van Máxima… Hierbij een overzicht in de Royal Round-Up!

Máxima recycelt haar outfit

Hoewel het Nederlandse koningshuis 4 mei tijdens de dodenherdenking compleet zwarte outfits aantrok, was 5 mei juist reden voor meer kleur. Verrassend genoeg had Máxima voor die gelegenheid geen nieuw jurkje in de kast hangen. Ze ging voor een gouden Natan jurk die ze eerder al eens droeg en waarschijnlijk was ze zo over de jurk te spreken dat ze ‘m nog eens wilde dragen. Gelijk heeft ze! Zie hier de foto’s.

Prinses Isabella en prins Frederik gaan naar Adele

Prinses Isabella van Denemarken heeft haar nette pakjes deze week gelaten voor wat het is, want haar vader nam haar mee naar een concert van haar idool Adele. Dat vraagt natuurlijk om een hippere outfit, dus jeans en een leren jack it is! Volgens aanwezigen had Isabella het hartstikke naar haar zin bij Adele en nam ze zoals een echte bijna-tiener betaamd delen van het concert met haar telefoon op.

Frederik Isabella Adele royal round-up

Prins Harry niets dan lovend over zijn moeder – ondanks vreemdgaan roddels

De Royal Round-Up is niet compleet zonder één van de leukste prinsen van nu, prins Harry. Hij siert niet alleen de cover van People Magazine, maar hij doet ook zijn zegje over zijn moeder Diana. Hoewel het inmiddels bijna 20 jaar geleden is dat Lady Di overleed gaan er nog steeds verhalen over haar rond. Zo zou prins Charles niet de enige zijn geweest die tijdens het huwelijk vreemdging… Prins Harry laat zich niet afleiden door de geruchten. Tijdens het zeldzame interview met People laat hij weten dat zijn moeder hem nog iedere dag inspireert. Hier lees je alle details.

prins harry royal round-up © People Magazine

Nieuwe foto’s van royal kinderen

Deze week was een week van nieuwe foto’s! Zo signaleerden we een nieuwe foto van het Bhutanees kroonprinsje (zie hier) en smolten we weg bij nieuwe kiekjes van de Britse prinses Charlotte (hier). De kleine meid kan al lopen en dat was natuurlijk wel een foto én een Royal Round-Up momentje waard.

Prinses Charlotte vierde haar eerste verjaardag

De nieuwe foto’s van prinses Charlotte waren goed getimed, want ze vierde afgelopen week haar eerste verjaardag. Zoals een echte prinses betaamd werd ze ontzettend verwend en kreeg ze niet alleen cadeaus van de Britse royals, maar ook van de buitenlandse royalty. Ben je benieuwd naar wat ze zoal heeft gekregen? Lees dan dit artikel terug.

Prinses Charlotte Royal Round-Up © HRH Duchess of Cambridge

Klik hier om de Royal Round-Up van vorige week te lezen.

Laatste nieuws