Prinses Isabella naar Adele met haar vader

Prins Frederik is een gevoelsmens, zijn dochter prinses Isabella (9) is net jarig geweest, ideaal excuus om samen naar A...

Prins Frederik is een gevoelsmens, zijn dochter prinses Isabella (9) is net jarig geweest, ideaal excuus om samen naar Adele te gaan!

Zo sta je nog in een keurige mantel te wuiven op oma’s balkon, zo loop je in een leren jasje naar het concert van je idool. Isabella bezocht het concert van Adele niet alleen met haar vader, er mocht ook een vriendinnetje mee. Omdat Isabella als bijna-tweenie de leeftijd heeft dat je ouders echt te gênant voor woorden beginnen te worden, ook als je vader de kroonprins van Denemarken is. Bewijsstuk 1: het rare sjaaltje dat Frederik ? om zijn nek draagt.

Prinses Isabella heeft zin in Adele!

Frederik Isabella Adele
De prinses had het reuze naar haar zin en zong luidkeels mee met alle hits. Ze nam zelfs een paar stukjes op met haar mobieltje volgens andere aanwezigen. Daar schudde Frederik dan weer zijn hoofd over, want die is nog van de generatie: ‘Kijk nou toch gewoon live!’ Volgende muzikale hoogtepunt: het Eurovisie Songfestival (Isabella is fan!).

Laatste nieuws