Déze (8) celebrity’s bezochten voor het eerst het MET Gala

Afgelopen maandagavond was zo ongeveer het grootste event in fashion-land: het MET Gala. Veel celebrity's verschenen op...

Lees ook

Afgelopen maandagavond was zo ongeveer het grootste event in fashion-land: het MET Gala. Veel celebrity’s verschenen op de red carpet en trokken hun mooiste outfits uit de kast. Voor een paar bekende mensen was het dit jaar hun eerste keer. Kijk maar:

1. Kylie Jenner

Miss Jenner is druk bezig met haar eigen carrière en is niet langer meer ‘het zusje van‘. En daarom was er voor Kylie dit jaar voor het eerst een uitnodiging voor het MET Gala. Ze schitterde (letterlijk!) in een fantastische jurk gemaakt door Olivier Rousteing van modehuis Balmain.

Kylie Jenner - MET Gala © Larry Busacca/Getty Images

2. Cindy Crawford

90s super model Cindy Crawford bezocht, tot onze grote verbazing, het gala dit jaar voor het eerst. Waarom ze de andere jaren niet uitgenodigd werd is ons onduidelijk. Dit jaar zag ze er fantastisch uit in een jurk van (Jawel! Alweer!) Balmain. Ze is zelfs even met Olivier op de foto gezet:

Cindy Crawford - MET Gala © Taylor Hill/FilmMagic

3. Jaden en Willow Smith

Zoon en dochter van Hollywood-koppel Jada Pinkett en Will Smith hebben het gemaakt in celebrity-land. Jaden (links) is tegenwoordig zelfs het nieuwe gezicht van modehuis Chanel. En Willow… zij was gewoon mee voor de gezelligheid! Aaawww.

Jaden en Willow - MET gala © Karwai Tang/WireImage

4. Demi Lovato

Zangeres Demi Lovato is niet bang om een opvallende jurk te dragen tijdens haar eerste MET ervaring. Wij weten niet zo goed wat we nu precies van deze Moschino-jurk vinden. Wat vind jij: hot or not?

Demi Lovato - MET gala © Larry Busacca/Getty Images

5. Zayn Malik

Zayn ken je misschien nog van de Britse band One Direction. Maar nu is Zayn een solocarrière begonnen en heeft hij topmodel Gigi Hadid aan de haak geslagen (ze maakten samen hun rode loper debuut). Zou hij uitgenodigd zijn, omdat hij de ‘boyfriend van’ is, of door z’n muziek?

Gigi Hadid en Zayn Malik © Karwai Tang/WireImage

6. The Weeknd

Ook weer zo’n gevalletje: de boyfriend van… Nu is The Weeknd wel iets bekender qua muziek, maar hij is ook het vriendje van een Hadidje, namelijk Bella. Het stel ziet er wel gorgeous uit in hun all black outfits.

The Weeknd - MET gala © George Pimentel/WireImage

7. Lily-Rose Depp

Dochter van Johnny Depp timmert zelf ook hard aan de weg qua acteercarrière. Lily-Rose ziet er wel héél mooi uit in haar jurk van Chanel.

Lily-Rose Depp - MET Gala © Karwai Tang/WireImage

8. Amy Schumer

Don’t we all love Amy Schumer! Ook deze actrice ging voor het eerst naar het MET Gala. In een felrode jurk van Alexander Wang stal ze de show.

Amy Schumer - MET gala © Taylor Hill/FilmMagic

 Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook