McDonald’s komt met een geweldige nieuwe snack!

Als je dacht dat de dunne frietjes van McDonald's het lekkerst zijn, dan heb je het mis! Het fastfoodrestaurant komt met...

Lees ook

Als je dacht dat de dunne frietjes van McDonald’s het lekkerst zijn, dan heb je het mis! Het fastfoodrestaurant komt met een snack die misschien nog wel lekkerder is dan alles wat er nu op het menu staat. McDonald’s lanceert een nieuwe variant frietjes. Maak kennis met de Gilroy Garlic Fries!

Het is niet de meest gezonde keuze, maar soms heb je het gewoon even nodig. Een Big Mac, McNuggets of toch de bekende dunne frietjes, de snacks van McDonald’s zijn allemaal even lekker. Dat is af en toe wel een cheat day waard! Binnenkort wordt het nog moeilijker om langs de gele ‘M’ te rijden, want McDonald’s komt met een nieuwe snack.

McDonald’s heeft een variant op de populaire frietjes bedacht: Gilroy Garlic Fries. Deze frietjes zijn zoals de traditionele frietjes zoals we die van de keten kennen, maar deze frietjes worden nog door een mix van knoflook, olijfolie, Parmezaanse kaas, peterselie en zout gehaald. “We kijken ernaar uit om de frietjes te introduceren aan onze klanten,” zegt Michael Haracz, manager culinaire innovatie van de keten in Amerika.

De Gilroy Garlic Fries worden op dit moment in vier McDonald’s restaurants in San Francisco getest. Als de nieuwe frietjes een succes zijn, worden ze wereldwijd verkrijgbaar. De nieuwe snack is dus nog niet te bestellen in Nederland, maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat je ook Gilroy Garlic Fries bij je McKroket kunt bestellen. Want heel eerlijk: wie kan deze heerlijke frietjes nou weerstaan?!

Lees ook: Wetenschappelijk bewezen: chocola is goed voor je hersenen

Laatste nieuws

Zie ook