Deze spray tan fail wens je echt niémand toe

Een spray tan is dé perfecte oplossing als je niet wil zonnen (of daar geen tijd voor hebt), maar toch een mooi kleurtje...

Lees ook

Een spray tan is dé perfecte oplossing als je niet wil zonnen (of daar geen tijd voor hebt), maar toch een mooi kleurtje wilt. Het juiste kleurtje kiezen is een absolute must, dat is algemeen bekend. Maar er kan nog meer misgaan met een spray tan. Skyler Davis heeft de allerergste spray tan fail die je echt niémand toewenst… 

Een spray tan kan heel mooi zijn, maar het kan ook op een totale nachtmerrie uitlopen. Skyler Davis dacht nog even een lekker kleurtje op te doen voordat ze naar haar eindexamengala ging. Helaas pakte het totaal anders uit. Vlak na haar spray tan kreeg ze ruzie met haar vriend. Toen ging het mis. “Zodra mijn tranen kwamen, wist ik dat ik gedoemd was. Toen ik in de spiegel keek begon ik alleen maar meer te huilen. Ik kon er niets aan doen, maar mijn tranen hebben mijn spray tan totaal verpest”, vertelt Skyler aan Buzzfeed.

Het is niet voor niks dat spray tan salons adviseren om te wachten met douchen nadat je een spray tan hebt genomen! Dat blijkt ook voor huilen te gelden, want Skylers tranen waren nog altijd te zien op haar gezicht. De tranen hebben een spoor nagelaten waardoor er een deel van de spray tan is afgewassen. Eén kleine huilbui kan ervoor zorgen dat je dagenlang met tranen op je gezicht rondloopt. Ouch!

Uiteindelijk is Skyler nog wel naar haar eindexamengala geweest. Ze heeft de tranen weten te camoufleren met bronzer. Heel veel bronzer. Laat Skylers spray tan fail een les voor ons allemaal zijn: niet huilen als je net een spray tan hebt gehad!

Lees ook: 9 foute spray tans

Laatste nieuws

Zie ook