Zien: het optrekje van prins Jaime in Amsterdam

Goed nieuws voor prins Jaime de Bourbon de Parme, de jongste zoon van prinses Irene. De prins heeft eindelijk zijn huis...

Lees ook

Goed nieuws voor prins Jaime de Bourbon de Parme, de jongste zoon van prinses Irene. De prins heeft eindelijk zijn huis in Amsterdam verkocht, zo meldt de website Bekende Buren.

Het duurde even, maar volgens Bekende Buren is het optrekje verkocht voor de vraagprijs van €545.000 (Jaime kocht het optrekje in 2002 voor een prijs van €435.000, met een hypotheek van €490.000). De verkoopprijs is mooi meegenomen. Want daarmee maakt Jaime ongeveer een halve ton winst. Dat is overigens niet heel gek voor een appartement in het centrum(!) van Amsterdam (Krom Boomssloot).

Prins Jaime de Bourbon de Parme woont samen met zijn vrouw Viktoria en dochter Zita Clara in Rome, waar de Oranjes afgelopen week nog een bliksembezoek aan gebracht hebben (when in Rome, visit de Paus, Missoni, eet een ijsje en drink een kopje koffie met Jaime &co).

Benieuwd wat de koper voor deze prijs krijgt? Bekijk de video en ontdek hoe ruim het appartement van Jaime is. Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 86 m², heeft drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Verder is er een Frans balkon op het zuiden, en het appartement beschikt over een eigen garage voor één auto. En dat is gewild in Amsterdam.

Laatste nieuws

Zie ook