5 celebrity’s die hun eigen was doen

Kleine wasjes, grote wasjes, ook de celebs moeten eraan geloven. En die willen het dan natuurlijk het liefst zo makkelij...

Lees ook

Kleine wasjes, grote wasjes, ook de celebs moeten eraan geloven. En die willen het dan natuurlijk het liefst zo makkelijk, zo snel en zo schoon mogelijk. En dat wil jij natuurlijk ook. Samsung komt daarom met een nieuwe lijn wasmachines: Samsung AddWash, handig voor als je wat vergeet!

Nu vraag je je natuurlijk af: wassen die celebrity’s dan wel zelf? Nou niet allemaal, maar deze 5 celebrity’s doen wél hun eigen was… Ze zijn zo lekker gewoon gebleven. De een wordt er zen van, de ander vindt ‘wassen’ het ultieme moedergevoel en Brad Pitt is blij dat hij Angie ergens mee kan helpen… Wat een man he?! *zucht*

1. Cameron Diaz

In een interview met ‘Now Daily’ vertelt Cameron Diaz dat ze haar eigen was al doet sinds ze 4 is. Haar familie vond het belangrijk dat iedereen wat deed in het huishouden. En op die leeftijd vond kleine Cameron het vooral erg grappig om op de knopjes van de wasmachine te drukken.

2. Dakota Fanning

Best dressed: Dakota vs. Elle Fanning © Getty Images

Dakota Fanning kreeg ‘was-les’ van haar moeder, aldus ‘People Style Watch’. Toen ze naar de universiteit van New York ging, had ze haar eigen appartement, met wasmachine. Maar hoe die precies werkte, wist ze niet. Haar moeder is daarom een paar maandjes bij haar ingetrokken om haar ’t een en ’t ander te leren over ‘op kamers’ gaan (koken, schoonmaken en wassen). Wel handig dat je weet welk programma het best bij de was past. Zo zonde als je die designer jeans meteen te heet wast! Gelukkig is er met de nieuwe Samsung AddWash altijd een passend programma. En met de handige Smart Control kan je zelfs via een app op je smartphone, overal en altijd, je was ‘managen’. Heerlijk dat ‘smart wassen’. We denken alleen wel dat de ‘was-les’-rollen bij de familie Fanning nu zijn omgedraaid.

3. Brad Pitt

Angelina & Brad adopting another child © Frazer Harrison/Getty Images

Yep, Brad Pitt helpt graag bij de familie wasjes. En tja, bij een groot gezin (6 kids), horen vast grote wasjes. Dus alle handjes helpen. Brad zal wel blij zijn met die ‘AddWash’ functie, als de sokken van Maddox, Pax of Shiloh weer overal liggen, behalve in de wasmand…

AddWash?! Ja, Brad, dat heb je goed gehoord…
Iets vergeten toe te voegen aan de was? Dankzij Samsung AddWash kun je snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait… Kijk maar:

10 celebrity's die hun eigen was doen en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken - Samsung AddWash

4. Sandra Bullock

Sandra Bullock adopteert dochter © Instagram People

Het schijnt niet haar lievelingstaak te zijn (she’s only human), maar ze doet het wel zelf. Zo zei Sandra Bullock tegen ‘People Magazine’. Ze vindt wassen bijdragen aan haar moedergevoel: ‘je staat op, je geeft voeding, je boert, je speelt en je doet de was’.

En als moeder kan Sandra zich helemaal vinden in het feit dat buiten spelen een boel was oplevert. Louis is gek op voetballen en dat levert mooie grasvlekken op. Maar ach met de EcoBubble-technologie (koud & duurzaam wassen) en de Super Speed functie staat hij binnen een uurtje weer schoon in het park (paparazzi-proof en wel).

5. Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

In 2010 zei Sarah Jessica Parker tegen Vogue dat ze zichzelf ziet als een ‘actrice, vrouw en moeder’ die veel zelf doet.

Ik maak het eten zelf, we zetten meubels zelf in elkaar, we doen als gezin gewoon veel zelf. Zo ook de boodschappen, we gaan naar de markt… En natuurlijk: de was.

Haar wasmachine heeft ze vast niet bij de Blokker gekocht…

Slim wassen met Samsung

Tja, de was hoeft geen tijdrovende taak meer te zijn. Helemaal niet met de slimme wasmachines van Samsung. Het wassen wordt steeds makkelijker, efficiënter en energiezuiniger. Kijk maar naar de EcoBubble-technologie en Super Speed. Daarmee wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. En daar zijn wij én de celebs heel blij mee. Dan rest alleen het vouwen nog…

Meer info over Samsung Wasmachines

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook