Best dressed: White House Correspondents Dinner

Het is het meest glamoureuze gala van het jaar: het White House Correspondents Dinner. De vrouwelijke celebrity's stalen...

Lees ook

Het is het meest glamoureuze gala van het jaar: het White House Correspondents Dinner. De vrouwelijke celebrity’s stalen dan ook weer de show afgelopen zaterdag op de rode loper. Wie was best dressed? Stem op jouw favoriet!

Rachel McAdams

The Notebook actrice Rachel McAdams koos voor een klassieke look met een stoer randje. De jurk is van Giorgio Armani, de pumps van Brian Atwood en de juwelen van Effy. Rachel heeft aan de details gedacht. Mooi.

Rachel McAdams Rachel McAdams © Getty Images

Kendall Jenner

Obama wist eigenlijk niet wat model Kendall Jenner nou precies zoal deed. Maar hij noemde haar wél in zijn speech én eerlijk is eerlijk, ze zag er prachtig uit op de rode loper. Kendall draagt een jurk van Vivienne Westwood, juwelen van Lorraine Schwartz en sandaaltjes van Dolce & Gabbana.

Best dressed: White House Correspondents Dinner Kendall Jenner © Getty Images

Jada Smith

De vrouw van acteur Will Smith koos voor een echte glamour jurk (Romona Keveza) en maakte haar look af met gouden accessoires.

Jada Smith Jada Smith © Getty Images

Karlie Kloss

Het 1,85 meter metende model Karlie Kloss is al lang, maar in deze witte jurk van Derek Lam lijkt ze wel een reus. Een reus met klasse, dat dan weer wel.

Karlie Kloss Karlie Kloss © Getty Images

Emma Watson

Harry Potter actrice Emma Watson weet hoe ze moet acteren. En hoe ze zich moet kleden. Prachtig bloemen ensemble van Osman. Een natural beauty.

Emma Watson Emma Watson © Getty Images

[poll id=”162″]

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws

Zie ook