De Obama’s dagen de Britse royals uit. Maar de Queen is niet onder de indruk…

“Oh please”, de Queen is nauwelijks onder de indruk van de uitdaging van de Obama’s. In een hilarische video dagen de Ve...

Lees ook

“Oh please”, de Queen is nauwelijks onder de indruk van de uitdaging van de Obama’s. In een hilarische video dagen de Verenigde Staten en Groot-Brittannië elkaar uit voor een mooie strijd op de Invictus Games. Bekijk de video hierboven.

Maar hoe zat het ook alweer? Waarom ‘dropt’ Harry ’the mic’? We weten dat Harry en First Lady Michelle Obama natuurlijk vrienden zijn. Zij hebben er samen voor gezorgd dat de ‘Invictus Games’ dit jaar in Amerika plaats vinden, Orlando om precies te zijn.

De ‘Invictus Games’ zijn een internationaal sportevenement (8 t/m 12 mei) voor militairen die door de dienst of in een privésituatie gewond raakten. Ook Nederland is van de partij.

Harry en Michelle: samen sterk (toen nog)

Bring it on

Prins Harry, zelf veteraan na zijn twee periodes in Afhanistan, heeft de ‘Invictus Games’ in 2014 bedacht, omdat hij hoopt met sport het herstel en de rehabilitatie van veteranen te bespoedigen. “Ik ben ervan overtuigd dat de ‘Invictus Games’ op lange termijn een positieve invloed hebben op het welzijn van diegene die hun land zo dapper dienden”, aldus de prins. Daarnaast hoopt hij een breder draagvlak voor veteranen in de samenleving te creëren. Amerika gaat dit jaar de tweede ‘Invictus Games’ organiseren. En met nog geen week te gaan tot de start, heeft First Lady Michelle haar man, president Obama, gevraagd om de Britse delegatie (inclusief prins Harry) uit te dagen. Bring it on!

De Obama's dagen de Britse royals uit. Maar de Queen is niet onder de indruk...

Maar dan komt Harry…

Tja, en als je Harry uitdaagt, dan kan je het krijgen ook! Hij moest er alleen wel even over nadenken…

Zwaar geschut

Want ja, hoe reageer je, als de ‘first family’ een ‘mic dropt’ via een Twitter video? Easy! Je komt met zwaar geschut. En dat kan er maar één zijn…

En de Queen was niet onder de indruk!

De Obama's dagen de Britse royals uit. Maar de Queen is niet onder de indruk...

Boom!

De Obama's dagen de Britse royals uit. Maar de Queen is niet onder de indruk...

Beeld: katemiddletons.com en giphy.com

Laatste nieuws

Zie ook