5 beautytips om deze maandagochtend goed te beginnen

Het is maandagochtend en eerlijk is eerlijk, dit is voor velen niet het favoriete moment van de week. Toch kun je met de...

Lees ook

Het is maandagochtend en eerlijk is eerlijk, dit is voor velen niet het favoriete moment van de week. Toch kun je met de volgende vijf beautytips je ochtend beter laten verlopen. Zo zie je er snel(ler) fris en fruitig uit!

1. Verzorg je huid

Of je nu veel of weinig make-up draagt, zorg er in ieder geval voor dat je huid er fris uitziet. Was het met een speciale reinigingsgel of -olie en breng daarna een voedende dagcrème met SPF aan.

PS: mix een vloeibare highlighter met je dagcrème voor een natuurlijke glans!

2. Pak donkere kringen aan

Iets te weinig geslapen dit weekend? Geen probleem. Pak een dekkende concealer en verberg hiermee donkere kringen. Dep de concealer met je ringvinger onder je ogen en in je binnenste ooghoeken.

3. Mascara, mascara, mascara

Focus je in ieder geval op twee dingen: weg met de donkere kringen onder je ogen (zie punt 2) en sprekende ogen. Krul je wimpers met een wimperkruller ? aanrader! ? en breng vervolgens twee lagen mascara aan op de bovenste wimpers. Hiermee ‘open’ je jouw ogen en zie je er wakker uit.

4. Huidskleurig oogpotlood

Last van rode ogen? Breng dan een huidkleurig of wit oogpotlood aan op je onderste waterlijn. Zo’n potlood werkt als een concealer: roodheid wordt geneutraliseerd, waardoor je er meteen een stuk frisser uitziet. Dé tip voor vrouwen die weinig slaap krijgen en mede daarom één van de betere beautytips.

5. Lipstick

Dep met je vingers een roze kleurige lipstick op je lippen én wangen voor een gezonde blos. Door de lipstick te deppen in plaats van te smeren ziet het geheel meer natuurlijk uit. Op maandag heb je waarschijnlijk de behoefte om alles licht en luchtig te houden en daarom is zo’n kleur lipstick ideaal.

Meer beautytips lezen:

Laatste nieuws

Zie ook