Get the glowy & bronze beauty look van Karlie Kloss

Onlangs vond het Time 100 gala plaats in New York. Het Amerikaanse tijdschrift maakte een lijst van de 100 meest invloed...
Get the glowy & bronze beauty look van Karlie Kloss

Onlangs vond het Time 100 gala plaats in New York. Het Amerikaanse tijdschrift maakte een lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Onze eigen koningin Máxima staat ook op die lijst, maar ze was niet aanwezig. Wie wel aanwezig was: model Karlie Kloss.

Het gala werd ter ere van de Time 100 lijst gehouden en iedereen die op de lijst stond, was uitgenodigd. Denk hierbij aan Adele, Caitlyn Jenner, Donald Trump, Leonardo DiCaprio, Ariana Grande en dus ook Karlie Kloss.

Het Victoria's Secret model is genomineerd door Time omdat ze al vanaf jonge leeftijd onafhankelijk was van haar ouders. Daarnaast omdat ze zichzelf blijft ontwikkelen door studies te doen en door haar kennis ook over te brengen (kijk maar). Karlie inspireert de jonge generatie vrouwen om te zijn wie ze willen zijn.

Goed, en dan nu haar stunning beauty look. Wat een prachtige bronze, glowing skin. Haar oogmake-up is simpel gehouden, bruintinten op het oog met wat mascara en oogpotlood. En als finishing touch de opvallende roze lip kleurSimply gorgeous!

Karlie Kloss

Get the look met deze producten:

]]>

Lees ook:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f36f142c3558', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws