Zo rits je zelf je jurk dicht

Niets zo vervelend als kledingstukken (lees: jurken) aantrekken die een rits aan de achterkant hebben. Natuurlijk is dat...

Lees ook

Niets zo vervelend als kledingstukken (lees: jurken) aantrekken die een rits aan de achterkant hebben. Natuurlijk is dat helemaal prima als je iemand hebt om je te helpen bij het dichtritsen, maar wat als je zelf je jurk dicht moet krijgen? Daar is nu iets op bedacht!

Krijgen jurken met een rits aan de achterkant niet genoeg liefde omdat je ze toch altijd in de kast laat hangen? Begrijpelijk, want het is nogal lastig om een jurk dicht te doen als je geen helpende hand hebt. Gelukkig is er op dit probleem nu iets gevonden. Met de volgende truc krijg je altijd je jurk dicht, zelfs als je geen man bij de hand hebt. Ideaal. Dat betekent nooit meer gedoe met kledinghangers of je jurk half over je hoofd trekken om bij de rits te komen.

Maar wat heb je nodig om je jurk dicht te doen? Je gelooft het nooit: flosdraad. In de video hierboven zie je precies hoe je het flosdraad gebruikt om je deze jurkenzorg voor eens en altijd op te lossen.

Reden genoeg om meteen even wat mooie jurken (mét rits!) aan te schaffen. Dit zijn onze favorieten:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook