5 tips voor de beste wenkbrauwen ooit

De wenkbrauwen mogen weer gezien worden. Hoe meer aanwezig, hoe beter. Ze bepalen een groot deel van je gezichtsuitdrukk...

Lees ook

De wenkbrauwen mogen weer gezien worden. Hoe meer aanwezig, hoe beter. Ze bepalen een groot deel van je gezichtsuitdrukking en daarom is het belangrijk ze goed te onderhouden. Wij geven je wat tips voor de beste wenkbrauwen ooit!

1. Gebruik conditioner

Een conditioner voor de wenkbrauw zorgt ervoor dat je haren sneller groeien. Smeer voor het slapen castorolie met een wattenstaafje op je wenkbrauwen (en wimpers!) voor vollere wenkies.

2. Vul de gaten in

Een wenkbrauw met ‘gaten’ wil niemand. Zorg er dan ook voor dat je die gaten opvult met een wenkbrauw potlood of poeder. Zo zijn ze een mooi geheel.

3. Verf ze

Als je van jezelf lichte wenkies hebt, kun je ze heel goed donkerder maken door ze te verven. Hiermee bespaar je jezelf veel tijd in de ochtend omdat je ze niet hoeft bij te tekenen. Ideaal dus!

4. Voorkom een unibrow

Het is algemeen bekend dat je niet teveel moet epileren bij je wenkbrauwen. Maar dat is geen excuus voor een unibrow. De haartjes die in het midden tussen je wenkies zitten, mogen weg. Ook hierbij geldt: niet te veel.

5. Ga naar een professional

Als je zelf niet zo’n ster bent met een pincet, bespaar jezelf dan de moeite en ga naar een professional. Een beauty-specialist weet waar ze mee bezig is. Mooie wenkbrauwen gegarandeerd!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook