Dit ontbijt is het recept voor een eeuwige jeugd

Is het je droom om voor eeuwig te leven? Dat kan! Wetenschapper Ray Kurzweil weet namelijk precies wat je iedere dag als...

Lees ook

Is het je droom om voor eeuwig te leven? Dat kan! Wetenschapper Ray Kurzweil weet namelijk precies wat je iedere dag als ontbijt naar binnen moet werken om te blijven leven.

Volgens Ray is niet alleen hij ervan overtuigd dat je over een x-aantal jaar voor eeuwig kunt leven, andere wetenschappers zijn het daar blijkbaar ook mee eens. Hij is er compleet van overtuigd dat zijn eetpatroon mensen rond het jaar 2029 kan helpen om voor altijd te blijven leven. Zijn ontbijt is daar letterlijk een groot onderdeel van, want het bevat maar liefst 700 calorieën. Als je een snel rekensommetje maakt weet je dat dit méér is dan een derde van wat een vrouw op een dag aan calorieën hoort binnen te krijgen.

Maar wat moet je dan als ontbijt eten als je de eeuwige jeugd (en leven) wil? Ray eet ’s ochtends bessen, pure chocola met espresso smaak, gerookte zalm, makreel, sojamelk met vanillesmaak, stevia, havermout én groene thee. Daarnaast slikt Ray nog 100 pillen per dag voor van alles en nog wat. Hij moet vast een uur uittrekken voor zijn ontbijt ’s ochtends… Wij passen.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook