Dit is volgens Sylvie Meis het vervelendste aan bekend zijn

Sylvie Meis draait inmiddels al flink wat jaren mee in de entertainmentindustrie en hoewel ze daarmee goed geld verdient...

Lees ook

Sylvie Meis draait inmiddels al flink wat jaren mee in de entertainmentindustrie en hoewel ze daarmee goed geld verdient, moet ze toch flink wat inleveren. In een exclusief gesprek met Shownieuws vertelt ze wat het vervelendste is aan bekend zijn.

Je liefdesleven, je kinderen, iedere stap die je zet… Als bekendheid in Duitsland kun je erop rekenen dat de fotografen en media altijd op de loer liggen om alles wat je doet vast te leggen én er een verhaal bij te maken. En ja, dat vindt onze Syl best zwaar. Want hoewel je van tevoren weet dat je een groot deel van je leven weggeeft als je een bekendheid bent, had ze nooit in kunnen schatten dat het zo erg zou zijn.

Sylvie doet zo nu en dan een boekje open over haar privéleven, normaal gesproken houdt ze het liever achter gesloten deuren. Toch durft ze Shownieuws te vertellen wat nu écht vervelend is aan Sylvie Meis zijn. Kijk maar mee.

Meer lezen over Sylvie Meis:

Laatste nieuws

Zie ook